Ja, ku ndodhet Stresi!

Intervista - - JAVA VIP -

Lajmi për arrestimin dhe më tepër për arratisjen e tij nga burgu, mori dhenë. Para disa kohësh, ai u kap nga policia duke ngarë makinën në gjendje të dehur dhe u arrestua, por shpirti rebel i Stresit nuk mund të qëndronte mbyllur, kështu që vendosi të arratisej. Si pasojë e kësaj, ai është ende në kërkim nga policia dhe mendohet se është strehuar në një nga hotelet në Prishtinë, edhe pse para pak ditësh deklaroi në lidhje direkte me skype, se gjendej në Europë. Këtë arratisje të tijën, reperi e ka quajtur politike, duke qenë se nuk është i kënaqur nga qeveria aktuale. Edhe më parë, është shprehur se për këtë arsye ishte larguar nga Shqipëria dhe po jeton në Zvicër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.