Shenjat dhe bashkëjetesa

Intervista - - HOROSKOPI -

Ke një lidhje dhe mendon seriozisht që të bashkëjetosh me tjetrin? Gjendja jote ekonomike kohët e fundit nuk është e mirë dhe bisedon me shokun tënd për të jetuar së bashku në një shtëpi dhe për të ndarë shpenzimet? Para se të marrësh vendimin përfundimtar, mëso si do të përparojë bashkëjetesa me personin që ke zgjedhur, thjesht, duke lexuar shenjën e tij astrologjike...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.