Mira Janji bëhet prezantuese

Intervista - - JAVA VIP -

E nisi karrierën si këngëtare dhe në një kohë të shkurtër mori goxha emër. Po flasim për bionden bukuroshe Mira Janji e cila gjatë gjithë kohës është cilësuar si një këngëtare seksi, pasi këtë anë të saj të fundit nuk rri pa e treguar edhe në klipet apo daljet e saj skenike. Por ja që shumë shpejt do të njo- him edhe një anë tjetër të Mirës; prezantimin. Ajo vetë ka bërë të ditur se shumë shpejt do të mund ta shihni në rolin e prezantueses në njërin prej televizioneve më të njohu- ra shqiptare. Pjesën tjetër, se në çfarë televizioni dhe se në çfarë spektakli apo programi, ajo e ka lënë mister, për t’u zbuluar vetëm në momentin që do të dalë në transmetim.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.