Seriali, regjisor i “Portokalli”?

Intervista - - JAVA VIP -

Si pa e kuptuar, nëpërmjet disa këngëve që kishte publikuar në youtube, ai u kthye në një fenomen. Edhe pse tekstet dhe këngët e tij lënë për të dëshiruar, Seriali përsëri arriti të fitojë vëmendjen maksimale edhe të mediave. Para pak kohësh, ai ishte i ftuar në emisionin “Zonë e Lirë” të Arian Çanit, ku më në fund u shfaq, por edhe aty nuk e zbuloi fytyrën, duke e mbuluar me kapuç. Megjithatë, përveç kësaj, së fundmi qarkullojnë zëra se Seriali është një nga regjisorët e shou-t të humorit, “Portokalli”. Do ta besonit? Edhe ne e kemi të vështirë ta besojmë, por qëndroni me ne dhe do të mësoni më shumë...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.