Kaje Oço, Majami, Florida

Intervista - - TURIZËM -

Kaje Oço është quajtur festa më e madhe e rrugës në botë dhe është finalja e madhe e festimeve të karnavaleve të Majamit. Këto festime kanë filluar në vitin 1978 dhe gjatë tyre bllokohen 20 blloqe me ndërtesa përgjatë Kaje Oços, nëpërmjet Little Havana, lagjja kubaneze e Majamit, për një festë që grumbullon afro një milion njerëz. Në gjatësinë e Kaje Oços do të gjeni qindra tezga dhe kioska që ofrojnë ushqime me shije të Detit të Karaibeve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.