Hanami, Japoni

Intervista - - TURIZËM -

Një nga pamjet natyrore më të bukura të Japonisë janë kopshtet me pemë qershish të lulëzuara, që i japin mjedisit një imazh si re prej lulesh. Tradita e Hanamit është të bësh piknik mes pemëve të lulëzuara. Festat fillojnë që me çeljen e sythave të parë e deri në mbarimin e lulëzimit. Festat bëhen si ditën, ashtu edhe natën dhe turmat mbushin parqet me birrë e humor të mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.