Las Fajas, Valencia, Spanjë

Intervista - - TURIZËM -

Las Fajas është festa pranverore më e çmendur dhe anarkike në Europë. Bëhet fjalë për një shfaqje me kukulla në përmasa të mëdha. Gjatë kësaj feste, qyteti mbushet i tëri nga fajas-at, që janë skulptura të mëdha, të veshura me letra të ngjitura dhe pastaj të lyera, krijuar nga skuadra artistësh vendas.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.