Sara Khan (Sadna)

Intervista - - TELENOVELA -

Sara është një modele dhe aktore indiane, që ka fituar titullin Miss Bhopal, në vitin 2007. Pas shumë eksperiencash në fushën e modës, me personazhin e Sadnës në telenovelën

Ditëlindja: 6 gusht 1989 Shenja e horoskopit: Luani

“Lamtumirë vajzëri”, ajo nisi me këmbë të mbarë karrierën e saj në televiz- ion. Ajo dhe aktori që në telenovelë luan rolin e Alekut, u nominuan në vitin 2008 për çmimin e çiftit më të njohur, Stari Parivar.

Në vitin 2010, Sara u martua me aktorin Ali Mershant, personazh i Big Boss (realitet televiziv, i ngjashëm me Big Brother), por u divorcua nga ai pas dy muajsh. Miq të afërm të çiftit thanë se ata ishin paguar 79000 dollarë amerikanë për këtë martesë. Televizioni që prodhoi Big Boss, i mohoi këta zëra, duke deklaruar se martesa ishte bërë me dëshirën e tyre të plotë.

Pas divorcit, Sara u shpreh se martesa e saj kishte qenë një makth, ndërsa Mershant tha se qe martuar për famë dhe se martesa me Sarën kishte qenë gabimi më i madh i jetës së tij.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.