Parul Chauhan (Ragni)

Intervista - - TELENOVELA -

Parul, është gjithashtu modele dhe aktore, e nominuar në Akademinë Indiane të Televizionit në vitin 2009. Ajo ka fituar Çmimin e Artë të Televizionit, si dhe ka marrë pjesë në një spektakël

Ditëlindja: 19 Mars 1987 Shenja e horoskopit: Peshqit

kërcimi, i ngjashëm me Dancing vvith the Stars.

Ajo është

e lidhur me aktorin Yashdeep Nain dhe thotë se dëshiron të martohet me të. Ajo është kundër operacioneve plastike, pasi ndihet e përsosur, si një “bukuri e zezë” dhe se pjesa që i pëlqen më shumë te vetja janë sytë. “Miqtë më thonë se jam shumë emotive dhe se njerëzit përfitojnë nga mirësia ime, por kurrë nuk e kam ndjekur këshillën e tyre për të mos qenë e tillë”, thotë ajo.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.