Kinshuk Ranviri

Intervista - - TELENOVELA -

Ditëlindja: 17 Prill 1986 Shenja e horoskopit: Dashi

Kinshuku ka luajtur shumë role në telenovela, që nga adoleshenca e tij. Ai gjithashtu është imazh firmave të rëndësishme të modës dhe ka pozuar për: Airtel, Nokia, British Council, Pedigree and GNIIT.

Suksesi i tij më i madh ishte roli i Ranvirit në telenov- e lën “Bidaai”.

Kinshuku është martuar me vajzën që e dashuroi që në fëmijëri, Divja Gupta. Ata u martuan në vitin 2011, pas një lidhjeje 8 vjeçare.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.