Familja më bën presion...

Intervista - - PYETJE PËRPGYJIEGSJEN ËNRJGËJRITIH- -

më ka futur në debat me familjen time dhe me të fejuarin. Është një situatë që më shkakton shumë stres dhe nuk më le as të përqendrohem në punë pasi çdo ditë ata më kujtojnë të njëjtën gjë. Si të veproj?

- Me tradita thua! Po ti jeton me të, ku është tradita këtu? Liljana Frederik.

- Mbështet prindërit e tu goce, normale, me mirëkuptimin e dy palëve. Era Era.

- Hajde hall që paske! Zoti të ndihmoftë moj goce. Njerëzit s’kanë bukë për të ngrënë e ti ke hallin e dasmës. Merre burrin, thuaji: “O shoku dua dasëm, 10 veta në lokal, 200 mijë lek, ja u martove edhe u zgjidh problemi yt. Albion Mulaj.

- Me mirëkuptim zgjidhet çdo gjë, fol me të dyja palët me të mirë dhe çdo gjë do shkojë mirë. Boy Albania.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.