Si ta kesh lëkurën më të re?

Intervista - - ESTETIKE -

Lëkurat me yndyrë dhe me puçrra: Nëse keni lëkurë të tillë, ajo bëhet më e thatë dhe puçrrat e vogla nënë lëkurë rrallohen. Si bonus ju mbase do të keni në lëkurë më pak rrudha se shoqet tuaja me lëkurë të thatë. Lëkurat me yndyrë kanë qeliza më aktive, prandaj humbasin edhe më pak kolagjen.

Hidratim me kremra të lehta, eksfolim me kremra që përmbajnë acide frutash dhe që heqin qelizat e vdekura. Mos përdorni shumë produkte për luftimin e aknes, sepse e irritojnë lëkurën.

Nëse keni Lëkurë e thatë.

falë menopauzës, lëkurë të thatë,

edhe më shumë. ajo do të thahet

negativisht reduktiKëtu ndikojnë

lëkurës për të mbajmi i aftësisë së

zakoni i keq i tur lagështinë dhe

me ujë të nxehtë. larjes së lëkurës

vijat dhe varja Opaciteti, rrudhat,

doduke e bërë të përkeqësohen,

dhe eksfolimosdoshëm hidratimin min. Hidratimi dhe i lëkurës janë të eksfolimi i rregullt

Gjithashtu, kushtojidomosdoshëm. du

që hani, evitoni ni vëmendje asaj

të krem me faktor hanin, përdorni lartë mbrojtës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.