Djali nuk ma pranon këtë martesë...

Intervista - - PYETJE PËRPGYJIEGSJEN ËNRJGËJRITIH- -

martuar dhe ka krijuar familje tjetër. Kam rënë në hall, nuk di si të veproj. Unë kam nevojë për një mbështetje, por as djalin nuk dua ta humbas. Ju, si do të vepronit?

- Martohu se djali do shikojë jetën e tij, si të martohesh, si të mos martohesh. Mjafton që të mos zhgënjehesh nga personi që do martohesh pasi po dështove, djali ka të drejtë. Françesku.

- Bëj si të ta thotë zemra jote. Era Era.

- Djali, sigurisht që do të bëjë shumë rezistencë, por jepi edhe pak kohë. I dashuri juaj mund të presë nëse ju dashuron vërtet. Djali me kalimin e kohës do ta kuptojë kur të zërë

të dashur vetë. Prandaj, jepi edhe pak kohë dhe sigurisht që martohu, sepse një ditë, djali juaj do të martohet dhe ju përsëri do të jeni vetëm. Lina.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.