Cubi kineze

Intervista - - HUMOR -

- Sa shpesh shkon për të bërë masazhe dhe konkretisht, masazhe kineze?

- ( Qesh) Masazh bëj shpesh sepse për fat të mirë, në familje kam dy fizioterapistë profesionistë, kunatin dhe mbesën, ndërsa masazhe kineze nuk kam bërë as-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.