Më thuaj si e ke unazën e fejesës, të të them... si është lidhja juaj

Unazë fejese e rrumbullakët

Intervista - - INTIMITET -

Me një fjalë (ose më mirë katër): Jeni me shumë stil!

Së bashku ju jeni më shumë se shuma e të dyve veç e veç. Bashkimi bën fu- qinë. Plot ngjyra dhe elegante, ku asnjë detaj nuk do të anashkalohet.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.