Kam frikë se njerku abuzon me motrën time...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

dhunshëm dhe kjo shpulla e tij më tronditi. I thashë se do t’i thoja mamit, por më tha: “Nëse i thua mamit tënd, unë do të iki nga shtëpia dhe është mami juaj ajo që do ta vuajë. Si mund të më akuzosh për gjëra të tilla?”. Nuk di si të veproj. A ta hap këtë temë me mamin, sepse kam hallin e motrës? Ajo nuk flet dhe nuk di si të veproj...

- Mos e diskuto dy herë, ajo ngacmohet nga ai... Alba Shaba.

- Normal, ai e ka ngacmuar atë. Zemra e lënduar.

- Mendoj se duhet ta ruash motrën tënde, nuk ke ca të bësh duhet të bësh dedektiven, që të shikosh nëse e ka nga ai apo ka ndonjë hall tjetër. Dhe për shpullen që të ka dhënë njerku, duhet t’ja thuash mamasë tënde. Më mirë të iki sa më parë nga shtëpia, se ai nesër pasnesër ju rreh të trejave. Ndaj kij kujdes, fol me nënën tënde. Mira.

- Duhet ta diskutosh patjetër me nënën tënde. S’ka kuptim ta mbash vetëm për vete dhe motra jote të bëjë ndonjë gjë tjetër, akoma më keq. Luli.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.