Kush e ka zhgënjyer Encën?

Intervista - - JAVA VIP -

Varumina është një ilaç bimor antikanceroz, që përgatitet nga gjethet e thara të Aloe Veres dhe disa bimëve të tjera. Ndihmon dukshëm ato dhe përmirëson sëmundjen, duke ia zgjatur jetën pacientit për shumë kohë. Nuk shfaq fenomene anësore si preparatet e tjera kimikate. Janë bërë mijëra prova në botë dhe ka dhënë rezultate të kënaqshme. Zbuluesi i këtij preparati thotë që nuk mund të themi që shërojnë përfundimisht këtë sëmundje, por lehtësojnë duke e frenuar atë. Preparati është i përgatitur si lëng, në shishe 200 ml dhe 50 ml. Në fillim të trajtimit pihet Varumina nr. 1, që është 50 ml, e tërë sasia përnjëherësh esëll në mëngjes dhe pas 6 orësh pushim, fillohet Varumina nr. 2, që është 200 ml. katër herë nga një lugë gjelle 30 minuta pas ngrënies. Ndihmon gjatë mjekimit të tumorit në kokë, eshtra, në zorrën e trashë, në zorrën e hollë, në organet gjenitale, mushkëri, veshka, prostat, gji dhe në traktin tretës. Ai, gjithashtu, rekomandohet gjatë shtypjes së lartë multipleks skleroza, te persona me imunitet të zvogëluar të organizmit, të sëmurët nga leuçemia, diabetesi (sheqeri), SIDA. Ngadalëson shumëzimin e qelizave malinje dhe kështu, duke reduktuar masën e tumorit. Varumini është shumë efikas gjatë pranimit të hemoterapisë, kështu që i sëmuri e përballon normalisht hemoterapinë dhe marramendjet e rëndomta, të vjellat e shumta dhe humbja e oreksit nuk do të ekzistojnë më. Varumina ndihmon dhe shpejton regjenerimin e diegieve e plagëve të fituara gjatë rrezatimit.

“Kam falur një herë, dy herë, 17 herë, por nuk ka rëndësi sa të dua, vjen një pikë kur jam e thyer dhe nuk mund të të besoj më përsëri. Jam kaq e lodhur së zhgënjyeri nga njerëz për të cilët do të kaloja edhe oqeanin”. Këto kanë qenë fjalët që këngëtarja Enca ka shprehur një natë në faqen e saj personale në Instagram, fjalë këto nëpërmjet të cilave lexohet qartë zhgënjimi i saj nga dikush. Nuk e dimë tamam se kush e ka zhgënjyer Encën, por kuptojmë që bëhet fjalë për një mashkull dhe hamendësimet janë të shumta. Ashtu si juve, edhe neve, i pari që na shkoi në mendje ishte Noizy, duke qenë se Enca është përfolur disa herë për një lidhje me këtë të fundit edhe pse asnjëherë, asnjëri prej tyre nuk e pranoi këtë. Megjithatë, edhe nëse nuk do të jenë çift, besojmë se bashkëpunimi mes tyre nuk do marrë fund pasi edhe Enca, ashtu si Çiljeta është bërë pjesë e grupit Otr. Meqë ra fjala, mos është kjo e fundit shkaku i zhgënjimit?!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.