Kastro Zizo dhe Era Istrefi, në një duet?

Intervista - - JAVA VIP -

Një foto e dy artistëve së bashku, postuar në profilin e këngëtarit, është bërë shkak për ngjalljen e këtyre dyshimeve. Duke qenë të dy interesantë në mënyrën si bëjnë muzikë, nëse do të rezultonte e vërtetë, ky do të mund të ishte bashkëpunimi më interesant i kohëve të fundit. Për më tepër që për Erën, ky duet me Kastron, do të ishte i pari në historinë e bashkëpunimeve të saj me këngëtarë të tjerë. Nuk dimë se në ç’kushte ka lindur idea që dy artistët të jenë në një material muzikor të përbashkët, por diçi- tura e Kastros që shoqëron foton “Diçka po zihet”, do të meritonte shtojcën “Diçka shuuumë interesante, e veçantë po zihet” dhe ne mezi po presim derisa të kemi para syve produktin përfundimtar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.