Juria, sipas Ledianës

Intervista - - SPEKTAKEL -

Pandi është një artist i mrekullueshëm që merret me talente si ne. Unë kam pasur kënaqësinë të punoj afër një artisti të tillë. Miriami Miriami është mentorja më e mirë që mund të ekzistojë dhe një artiste e kompletur në të gjitha aspektet. Ishte shumë e përkushtuar ndaj nesh dhe na bënte gjithmonë të ndiheshim mirë. Bleona Bleona është e bukur, e dashur dhe një artiste e mrekullueshme, e cila më ka ndenjur afër deri në fund. Albani Albani është një ndër artistët më të talentuar shqiptarë dhe në X Factor ne zbuluam një Alban mjaft të afërt, pozitiv e një njeri të përkushtuar në maksimum.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.