IP

Intervista - - PYETJE PËRPGYJIEGSJEN ËNRJGËJRITIH- -

PYETJE QË ENDE PRESIN PËRGJIGJE... teresohet për ta, duhet t’i marrë dhe nuk bëhen operime, por ëshë një vaksinë që ndalon zhvillimin si te njëra gjini edhe te tjera.

Gerta.

jemi, unë mendoj se do jem në zanatin tim më në fund. Kam ca vite që kam mbaruar universitetin dhe akoma s’kam gjetur punë, kështu që ëndërroj të punoj në zanatin tim.

Berti.

- Nuk ka njeri në botë që mund të zëvendësojë ndonjërin nga prindërit, por mund të ndodh edhe që një baba ta ketë braktisur fëmijën dhe njerku e ka trajtuar fëmijën sikur të ishte fëmija i tij. Unë mendoj se baba apo nënë nuk janë ata që të lindin, por ata që të edukojnë në jetë dhe ishin me ty në çdo çast të jetës tënde.

Lulzimi.

- Korrupsioni mbijeton në këtë vend, se në të vërtetë, akoma s’jemi bërë shtet. Kështu që jo vetëm ti, por gjithë popullsia po punon pa siguracion dhe më e keqja është se nuk kemi ku të ankohemi.

Lorena.

-

Besoj se në ditët e sotme, të gjithë e dorëzojnë rrogën që marrin, pa asnjë përjashtim. Mund të thoni që jo të gjithë, por unë mendoj se kur në një familje mund të hyjë vetëm një rrogë dhe ajo mund të jetë e fëmijës, sigurisht që e dorëzon. Mund të ketë edhe nga ata që punojnë vetëm për veten e tyre dhe nuk e dorëzojnë, por shumica besoj se rrogën e japin deri në qindarkën e fundit.

soni.

X-per-

- Jola unë për mendimin tim gjer tani nuk më ka ndodhur që të jem e vetmuar apo e lënë pasdore prej ashpërsisë së tij. Nëse do të më ndodhte një gjë e tillë nuk do të ndahesha prej tij por do kisha dy zgjidhje për të ndrequr këtë situatë, e para do të ishte pyetja që do ti bëja dhe do t’i thoshja të dashurit tim: “Pse je i ashpër dhe i ftohtë ndaj meje? Mos ke ndonjë lidhje tjetër që sillesh në këtë mënyrë?”. E dyta do të ishte të largohesha për ca kohë prej tij që ta shikoja nëse i mungoj dhe nëse do të më ndiente si më parë.

- Për mendimin tim, deri tani nuk më ka ndodhur që të jem e vetmuar apo e lënë pas dore prej ashpërsisë së tij. Nëse do të më ndodhte një gjë e tillë, nuk do ndahesha prej tij, po do ta pyesja të dashurin tim pse është i ashpër dhe i ftohtë.

Xhelozja e Nardit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.