Islam Laukës Mikut tim si vëlla, me rastin e dekorimit “Qytetar Nderi” i Bajram Currit

Intervista - - POSTA -

- Mikut të çmuar si vëlla... Islam Laukës ia kushtoj, Si Islami djalë nuk ka, Ka aq shumë vlera që s’ia numëroj... - I zgjuar e trim, si skifteri Me besë e zemër të fortë burri, Je tani “Qytetar Nderi” I qytetit “Bajram Curri” - Unë që jua di traditat, Nuk po zgjatem se gaboj, Vendi yt t’i njeh meritat, Bashkë me ju gëzoj - Si kalorës ndër “rebeshe” Me penën-shpatë sa shumë ti shkrove, Për Shqipërinë që aq shumë e deshe, E për Kosovën që shumë luftove. - Të uroj shumë suksese, Jetë të gjatë dhe lumturi Në jetë paç veç progrese, Kudo respekt e dashuri...

Miqësisht me dashuri, Prof. Jashar Demiri

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.