Poezia juaj...

Intervista - - POSTA -

Do të them që jam i lumtur, i qeshur në çdo çast Do t’flas për jetën time ashtu në maja-maja E mijëra herë të tjera të gjendeshin si ky rast Me zor do të buzëqeshja e lotët do t’i mbaja!

Bledi Ylli Unë që në vena kam fushat e malet Me shqipet krenare i kam qarë hallet Unë jam e lindur prej shpirtit t’Ilirisë. e vras tradhtinë, jam bija e Avnisë! Unë jam Shqiponjë jetoj edhe mbi gurë Jam bija e Ismailit që ngriti Flamur. Jam bija e atij dheu që shumë e kërkuan por dot nuk e moren, ta prekin s’guxuan. Unë pra jam bij shqiptari, e atij yllit të rrallë që eci me kokë lart me krenari në ballë Unë pra jam krenare dhe gjer në palcë SHQIPTARE!

Angjelina Ndoj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.