IP

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Unë besoj se të gjithë meshkujve u pëlqejnë femrat elegane, janë të rrallë ata meshkuj që duan një femër të mbushur. Meshkujt duhet të dinë se kockat bëjnë supë të mirë, por nuk ngopesh, ndërsa mishi të ngop dhe të shijon. Përfundimin nxirreni ju sepse i kam provuar të gjitha dhe në fund mora atë që më ngopi, se kisha se çfarë kapja.

Berti.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.