TÇJKJEA TRIN

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

nga e kaluara, unë për shembull, nuk mund të numëroj sa pengje më kanë ngelur se çdo ditë njeriu kërkon më shumë e më shumë. Që të mos na ngelin pengje, duhet të planifikojmë jetën me ato që kemi dhe të mos ëndërrojmë gjëra të pamundura.

- Sipas jush, pse dashuritë pasionante zgjasin shumë pak? Xhelozja e Nardit.

- Dashuritë pasionante zgjasin pak, për arsyen sepse janë dashuri kalimtare. Të dua sot për nesër dhe kaq, pastaj nuk është dashuri ajo që ikën kaq shpejt. Unë mendoj se njerëzit përdorin fjalën “dashuri” për të arritur qëllimin e tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.