Ia vlen të vuash për Zaiminën!

Intervista - - JAVA VIP -

“Provokuese” është përcaktimi që e ka ndjekur dhe vazhdon ta ndjekë më së shumti Zaimina Vasjarin. Që në fillimet e saj, kur u kurorëzua Miss e deri më sot, që ka prekur edhe profesionin e këngëtares, Zaimina nuk ka hequr dorë nga ekstravaganca dhe provokimet; dy ele- mentë këta që e shoqërojnë gjithmonë. Kështu, pas klipeve hot dhe fotove nudo, këtë herë Zaimina ka vendosur të provokojë në një mënyrë më sensuale… e zhytur në vaskën e saj dhe në tentativë për ta lëpirë shkumën me gjuhë. Të dashur meshkuj, e dimë që me të tilla foto “vuani”, por ia vlen të vuash për Zaiminën! Këngëtarja, këtë periudhë duket se është fokusuar më së shumti në realizimin e disa fotove të reja, ndërsa ende nuk ka folur për ndonjë këngë apo klip të ri.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.