Çfarë është kanceri i zorrës së trashë?

Intervista - - SHENDET -

Kur mjekët e kapin herët kancerin e zorrës së trashë, ai mund të kurohet. Kanceri është pasojë e rritjes së qelizave jonormale në indet që veshin zorrën e trashë dhe është i përhapur si te burrat, ashtu edhe te gratë. Në SHBA, për shembull, në vdekjet e shkaktuara nga kanceri, ky kancer zë vendin e dytë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.