Shesim shtypshkronjë të kompletuar, për arsye se menaxheri del në pension. Të interesuarit të lidhen me e-mail: cito@inode.at

Intervista - - TELEVIZION -

- Çfarë atributesh ka bashkëpunimi juaj me Arditin, që ju mban të lidhur prej kaq kohësh?

- Është krijuar përshtypja se partneritete të kësaj natyre nuk janë shumë jetëgjata. Në fakt, ndodh në median shqiptare dhe botërore që çifte të cilat kanë bashkëpunuar prej vitesh, ndahen dhe secili merr një rrugë tjetër. Të them të drejtën, deri sot nuk besoj të ketë pasur ngjizje më të mirë mediatike part-

- Zbatimi i ligjit dhe respektimi i institucioneve. Për mua, kjo është alfa e një evropianizimi të Shqipërisë në të ardhmen.

- Si avokate, juriste dhe pjesë aktive e shoqërisë civile, ndjeheni e sigurt në këtë vend?

- Unë kam vendosur të jetoj në Shqipëri. Deri më sot i kam pasur të gjitha mundësitë për të lëvizur, por nuk e kam bërë sepse kam

- Dhe të mendosh që profesioni juaj, në të cilin përballeni me problemet sociale të njerëzve, ka shumë stres...

- Pikërisht për këtë mundohem që edhe në takimet e mia private me shqiptarët, por dhe në ato publike me gjithë Shqipërinë dhe botën, të jem estetikisht sa më mirë, për të treguar se qetësia, durimi e gjakftohtësia janë elementët që e mbajnë sa më lart moralin e çdo individi.

- Me “ndërmjetësim” e keni zgjidhur kohën që

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.