Nuk më flet i fejuari!

Intervista - - PYETJE PËRPGYJIEGSJEN ËNRJGËJRITIH- -

ikën mendja e nuk di si të veproj. Më ndihmoni...

- Mos i fol as ti, shiko jetën tënde, ai qenka budalla, pse s’ta thotë troç që nuk të duo? Mos ia var as ti. Janis Adi.

- Edi Rama po flet me njerëzit rrugës, ti nuk guxon të flasësh me burrin. Vazhdo jetën se nuk mbaruan burrat. Luan Muçaj.

- E dashur, në qoftë se vepron kështu, do të thotë që thjeshtë nuk të meriton, mos e ul veten t’i sh- kosh nga mbrapa, nuk ulet karakteri për asnjë në botë. Kush të do, nuk të bën kurrë të vuash. Ti uroj gjithë të mirat. Ju kuptoj shumë mirë sepse i kam kaluar edhe unë, jo e fejuar, por nga një që e desha dhe e dua për fat të keq timin më shumë se jetën time, sepse sot gjendem në të njëjten situatë si ti. Stella Polare.

- Duke pasur parasysh situatën tënde, fakti që je e fejuar më le të kuptoj që je e re. Për mendi- min tim, pavarësisht dashurisë së madhe që mund të ndjesh për atë person është më mirë të ndahesh sa nuk është vonë. Jeta është e gjatë, janë vite të tëra që do të kalosh, nuk shtyhet gjithmonë me zënka, mërzitje dhe moskushtim vëmendjeje. Shpresoj të gjesh një rrugëzgjidhje. Edison Edi Sulollari.

- Përderisa të thonë prindërit “lëre të qetësohet” do të thotë që s’të duan. Mos ndoshta merr ilaçe dhe do ketë ndonjë vidë mangut se dashuri nuk quhet kjo. Sa herë ta kapë kriza atë, të presësh të qetësohet! Lëre para se të të lërë ai ty, se ata familjarisht atë po mundohen të të thonë, po kuptoje vetë. Më vjen keq po burrë nuk është ai lloj. Stela Ela.

- Lëre ti përpara se të të lërë ai. Gabriela.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.