Diedoni: Nëse çmimin e madh nuk e merr Alba...

Intervista - - BIG BROTHER -

- Si ishte skema jote e lojës para se të futeshe në shtëpi dhe si ndryshoi ajo gjatë lojës?

- Skema e lojës në njëfarë mënyre ishte kjo që sapo thashë, por që ndryshoi gjatë lojës, për shkak se nuk munda ta gjeja veten në një nivel të tillë.

- Cili ishte personi që nuk e duroje dot brenda në shtëpi dhe pse?

- Përderisa kisha hyrë në atë format, isha i përgatitur të duroja çdo lloj personi, me çfarëdolloj loje dhe strategjie, kështu që isha okej me të gjithë.

- Me Kikën ke folur dhe, a do të flasësh me të?

- Me Kikën kemi pasur kontakte virtuale, kontakte si dy miq të mirë dhe shpresoj shumë që ta shoh e të japim prapë një mesazh të miqësisë dhe, pse jo, pajtimit dhe paqes.

- Përveç Albës, cili ishte personi që vlerëson më shumë nga ata që ishin në shtëpi me ty dhe për çfarë e vlerëson?

- Besoj se të gjithë aty brenda e kanë anën e tyre të mirë që duhet vlerësuar. Unë në përgjithësi kisha raporte shumë të mira me Fabianin dhe jam shumë i bindur që do ta vazhdojmë miqësinë edhe jashtë.

- Çfarë të mungonte më shumë kur ishe brenda?

- Brenda më mungonte më shumë liria që e kisha jashtë dhe nuk e vlerësoja sa e rëndësishme ishte.

- Çfarë të mungon më shumë tani nga ajo shtëpi? - ALBA. - Çfarë do të kishe dashur të shkonte ndryshe gjatë qëndrimit tënd në atë shtëpi?

- Hëm, nuk di. Edhe pse nuk shkova deri në finale, përderisa mesazhi im është kuptuar mirë nga shumica jashtë, besoj se nuk do të ndryshoja ndonjë gjë madhore.

- Nëse çmimin e madh nuk e merr Alba, me shpirt, cilit do t’ia uroje?

- Çmimin e madh duhet ta marrë Alba dhe vetëm Alba! Sepse, po nuk e mori Alba si një super lojtare, ai çmim nuk do quhej i fituar, por i dhënë. - E ke nisur tashmë punën? - Ende nuk e kam filluar me orar të plotë, por do të filloj së shpejti.

- Mendon se do të kesh më shumë klientë tani?

- Me rëndësi është që tani kam njerëz që më duan dhe më vlerësojnë më shumë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.