Ç’kuptimkaëndrraime?

I dashuri dhe zjarri

Intervista - - PYETJE PËRJIGJE PËR GJITHCKA -

- Kam parë në ëndërr sikur shkova të merrja motrën në një qytet shumë të largët dhe u kthyem më këmbë për një kohë shumë të shkurtër. Më pas, vajtëm të flinim te shtëpia e të dashurit tim. Kur u zgjova në mëngjes, sikur isha me shokun e ngushtë. Aty ishin shumë burra e njëri prej tyre, donte të më vriste. Ai më plagosi me thikë, por ndërhyri i dashuri im dhe unë shpëtova. Më pas ra zjarr. Ne u përpoqëm të largoheshim drejt shtëpisë së tij dhe i shpëtuam zjarrit.

- Ëndrra juaj tregon se keni nevojë të rigjeneroheni plotësisht si person, sepse ndiheni pak të ngarkuar psikologjikisht. Motra jeni po ju, në situata të ndryshme. Shtëpia e të dashurit tregon nevojën për më shumë mbështetje dhe ngrohtësi. Shoku i ngushtë përfaqëson përsëri një aspekt tuajin në jetë. Plagosja është rigjenerimi juaj, që do të ndodhë shumë shpejt. Edhe mbrojtja e të dashurit është përgjegjësia e tij ndaj jush të cilën, në njëfarë mënyre, ia impononi ju më shumë, por gjithsesi, ai është pozitiv ndaj jush. - Çfarë kuptimi ka kur në ëndërr një fallxhore të shikon dorën dhe të

- Fallxhorja në vetvete tregon që duhet të keni kujdes nga këshillat fallco. Vetë leximi i dorës përfaqëson qëllimet tuaja në jetë, ambiciet e dëshirën se si doni ta jetoni jetën tuaj. Uroj t’ju realizohen ato që keni në mendje. - Kam parë në ëndërr sikur u bashkova me ish- të dashurin tim dhe shkëmbyem puthje, por mendjen nuk e kam pasur tek ai, prandaj ju lutem më tregoni, çfarë do të thotë? Pres përgjigjen tuaj. Faleminderit. - Një ëndërr e tillë tregon që keni nevojë për shumë dashuri dhe në mënyrë të pandërgjegjshme ju është shfaqur ish-i dashuri, si një dashuri që ka qenë pjesë e jetës suaj. Ëndrra shpreh dëshirën tuaj për ngrohtësi dhe për një person që t’ju dashurojë. Ju urojmë të gjeni dashurinë e vërtetë. - Mbrëmë kam parë në ëndërr sikur po martohej kushëriri im, por atë nuk e pashë fare në dasëm. Çuditërisht, dasma bëhej te shtëpia jonë. Unë po shikoja ca byzylykë që shiteshin, por nuk kisha lekë t’i blija dhe vendosa të vidhja dy prej tyre. Çfarë kuptimi ka e gjithë kjo? Faleminderit. - Një ëndërr e tillë tregon një siklet që do të kaloni. Një çështje do t’ju mërzitë, por gjithçka është kalimtare. Vjedhja e byzylykëve tregon dëshirën për t’iu shmangur trazirave dhe problemeve, por nuk do t’ia dilni dot, do të përfshiheni në to. Siç ju thashë më sipër, gjithçka do të jetë kalimtare. - Isha me mamin dhe vajta te doktori, që më tha se kisha një sëmundje në veshkë dhe duhet të pija cigare. Pastaj isha te dhoma e kushërirës, ku vajta të pija cigare. Më pa kushëriri dhe më tha: “Do t’u tregoj prindërve”. Më pas erdhi xhaxhai, që më qëlloi aq shumë dhe më kafshoi krahun saqë më la shenjë dhe më dhembi. Qava me ngashërim, por kisha edhe dhimbje kraharori. I thashë se kisha këtë sëmundje dhe më kërkoi falje. Unë i thashë: “Ik nga shtëpia ime, mos hajde më”. Kur vajta në shtëpi, mami më tha se babi ishte mërzitur dhe u zu me xhaxhain. Pres parashikimin tuaj, ju lutem. Fale- minderit. - E gjithë ëndrra ka lidhje me shëndetin tuaj dhe mënyrën se si e jetoni jetën. Duhet të bëni shumë kujdes, sepse ëndrra ju tërheq vëmendjen që nuk kujdeseni aq sa duhet për shëndetin tuaj fizik dhe shpirtëror. Mos e kaloni gjithçka vetëm. Nëse keni ndonjë shqetësim, duhet të kërkoni ndihmën e familjes dhe të bëni vizitat mjekësore që mendoni se janë të nevojshme. Nëse jeni duhanpirës apo keni menduar të nisni duhanin, mos e bëni sepse shëndeti juaj është delikat. Ëndrra juaj më shumë paralajmëron për kujdes sesa parashikon.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.