“Spiegel”: Agnesa Vuthaj, mes pesë më të mirave!

Intervista - - JAVA VIP -

Gazeta gjermane “Spiegel” e ka renditur Agnesa Vuthajn në pesë dizenjatoret më të mira të eventit të modës “Fashion for Europe”. Siç edhe e kemi mësuar, Agnesa tashmë po merret me dizenjim dhe ka përfaqësuar Shqipërinë në even- tin që parapriu Eurovizionin. Talenti i saj është vlerësuar mjaft mirë pasi nga 14 shtete pjesëmarrëse, gazeta gjermane që përmendëm më lart, ka zgjedhur pesë dizajnet më të mira, mes të cilave është edhe emri i Agnesës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.