** Rovena dhe Vera**

Intervista - - MUZIKE -

- Nëse do të ishe një lule, cila do të doje të ishe?

- Ekziston një lloj trëndafili që quhet “Sofia Loren” dhe që lulëzon 12 muaj. E kam shumë për zemër.

- Të ka krahasuar dikush me një frut?

- Mendoj se të gjitha femrat marrin komplimente të tilla…

- I përdor në veshjet e tua elementet e verës, si: frutat, lulet, petalet, natyrën?

- Patjetër që po. Më shumë se kurrë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.