Varrin e kujt viziton Zaimina?

Intervista - - JAVA VIP -

Bukuroshes Zajminë para pak ditësh i ka ngordhur qeni që e kishte prej vitesh. Ajo ishte mësuar me Brioshin dhe humbja e tij e ka trishtuar shumë. Lidhjen e saj të ngushtë me qenin e tregon edhe fakti që ajo e ka varrosur atë dhe këtë fakt, e ka ndarë edhe me fansat në faqen e saj në Insta- gram. Ky është një ndër ato rastet kur personi lidhet kaq shumë me kafshën e tij saqë e trajton atë si njeri… dhe nëse ju dhe ne nuk e dinim, tani sapo mësuam një anë tjetër të këngëtares. Tërheqëse, provokuese, por edhe e dhimbsur me kafshët; kjo është Zaimina.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.