Aleku arratiset, për hir të Sadnës

Intervista - - TELENOVELA -

në një mënyrë shumë të çuditshme. Vasundra i kërkon Ragnit ta ndihmojë Ambikën në kuzhinë pasi Avni do të kujdeset për dekorimet. Inderxhiti e përgëzon Alekun që po kujdeset për Sadnën, tani që ajo akoma nuk e ka marrë veten sa duhet.

Malti prezanton Vinetin me të ftuarit. Shloku e uron Sadnën për shërimin e shpejtë. Shloku i thotë Alekut se është krenar për të, që ka marrë në dorë kujdesin ndaj

Sadnës. Sumitra udhëzon e tij. Ai lë mbi tavolinë ditarin dhe sazen e tij, merr një çantë dhe largohet nga shtëpia. Të tjerëve u bie në sy mungesa e tij dhe nisin ta kërkojnë. Kur ngjitet në dhomën e saj dhe gjen ditarin e Alekut dhe sazen, Sadna shikon se në ditar, me vizatimet e tij, Aleku ka lënë të kuptohet ndarja e tyre. Sadna kujton momentet e saj me Alekun dhe i thotë Prakashit që Aleku u largua nga shtëpia, sepse donte që ajo të ishte e lumtur.

Sadna i tregon Vasundrës se Aleku është larguar nga shtëpia me qëllim, pasi e kishte marrë më përpara këtë vendim.

Sadna i jep Shlokut ditarin e Alekut. Shloku i tregon Inderxhitit se Aleku është larguar nga shtëpia duke patur një arsye.

Sadna preket dhe nis të qajë kur kujton momentet që ka kaluar me Alekun. Ranviri i thotë Inderxhitit se duhet të informojnë po- licinë që të nisë kërkimet për Alekun. Navini i tregon Ambikës se nuk mundi ta gjente askund Alekun. Vasundra dëshpërohet dhe nis të lutet për të...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.