Tuna më e fortë se kurrë… mban Big Mamën në kurriz!

Intervista - - JAVA VIP -

Mund të kishim imagjinuar gjithçka; Big Mamën si shtangiste, Big Mamën që të mbante në krahë një mashkull, por kurrë të shihnim Tunën, një femër, me linja të rregullta e elegante teksa mban Bigun mbi kurriz. Sepse, për të qenë të sinqertë deri në fund, ajo vërtet ësh- të dobësuar, por mbetet sërish Big Mama. Të dyja vajzat e kanë shkrepur këtë foto teksa kanë qenë në palestër dhe me sa duket, e kanë parë si një pushim të vogël gjatë ushtrimit të palestrës. Me këtë rast, ato tregojnë se kanë edhe një shoqëri të mirë me njëra-tjetrën.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.