Rudina Magjistari shtatzënë

Intervista - - JAVA VIP -

“Lajme të tilla është e vështirë t’i mbash për vete, ndaj dua të ndaj me ju këtë lajm të mrekullueshëm”, ka thënë Rudina Magjistari, ndërsa ndante me miqtë e saj në Facebook, lajmin për sh- tatzaninë e saj. Siç mund të imagjinohet, prezantuesja e njohur është mjaft e lumtur dhe me sa duket, me këtë lajm ka lumturuar edhe të gjithë fansat e saj. Ne i urojmë shtatzani të mbarë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.