Françeska dhe Anjeza ndajnë... këpucët!

Intervista - - JAVA VIP -

Por, ka edhe nga ato që nuk “ndajnë” si Rudina lajme të bukura, por... veshje të bukura! Ky është rasti i Françeska Jaçes dhe Anjeza Brankës, të cilat janë shumë mike me njëratjterën dhe me sa duket, aq mike, sa mund të ndajnë me njëra-tjetrën edhe këpucët! Ja ku i keni të dyja përballë, me të njëjtat këpucë. Ajo që mund të themi është: Të kujtdo qofshin vajza, i keni kombinuar me gusto, në të dyja rastet!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.