7 tipare të njerëzve inteligjentë

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Inteligjenca vjen në forma të ndryshme. Mendoni për Ajnshtajnin, Shekspirin dhe Mari Kyrinë. Secili prej tyre ka një histori jete të ndryshme dhe ka kontribuar në mënyrë unike për botën. Por, ka cilësi që janë të përbashkëta për të gjithë njerëzit e zgjuar. Ja, cilat janë ato.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.