Njëri- tjetrin

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

ndodh për arsyen se dashuria e një çifti të tillë ka qenë kalimtare dhe jo me themel. Prandaj edhe ndahen pa e menduar dhe shumë gjatë. Femra ka me shumicë, meshkujt kanë mundësinë të zgjedhin, kështu që kemi gjithë këto divorce. Fat kanë vetëm avokatët që mbushin kuletat e tyre me para.

Elle.

- Si do të veproja? Ta ndaja? Jo, do më vinte turp që nuk isha i zoti ta ndihmoja që të mos e bënte një gjë të tillë. Në momentin që e ka bërë, turpi nuk është i saji, por i imi. Mashkulli është ai që duhet të sjellë para në shtëpi dhe jo gruaja, kështu që e vetmja gjë që mund të bëj, është ta shtrëngoj fort dhe t’i kërkoj të më falë që nuk isha burri që ajo meriton.

Flamuri.

humbur fare besimi te këta politikanë. Sikur ato që thonë të ishin vetëm gjysma të vërteta, mbase do të ecnim përpara.

Adela.

Aveniri.

- As që bëhet fjalë! Fëmija, sapo të hapë sytë, merr rrugën e tij. Sidomos në ditët e sotme, akoma pa i hapur dhe të ikën në jetën e tij, prandaj pse të sakrifikosh dashurinë për fëmijën?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.