Butrint: Çfarë ka mes meje dhe Vildanes?

Intervista - - MUZIKE -

shumë e mirë edhe ashtu doli. (Buzëqesh)

- Nuk mendon se bashkëpunimet me femra të bukura, janë më frytdhënëse?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.