Lori Hoxha shan doganierët shqiptarë

Intervista - - JAVA VIP -

Lori Hoxha bashkë me motrën e saj Sara dhe Ledionin, këto ditë kanë udhëtuar drejt ishujve grekë për disa ditë pushimi. Por, me sa duket, këto pushime nuk kanë përfunduar mirë për Lorin sepse kthimi në Shqipëri nuk ka qenë aspak i këndshëm. Trashëgimtarja e njohur tanimë ka ofenduar doganierët shqiptarë duke i quajtuar ata “plehra”, por pa sqaruar se pse apo se çfarë i kanë bërë këta të fundit. Megjithatë, siç duket, incidenti në të cilin është përfshirë Lori, do të ketë qenë jo i vogël, përderisa kjo e fundit ka postuar një foto nga aeroporti i Tiranës, shoqëruar edhe me fyerjen adresuar doganierëve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.