ELIZA DUSHKU: “Vajzat shqiptare, më të bukurat në botë”

Intervista - - JAVA VIP -

Aktorja e njohur hollivudiane me origjinë shqiptare, Eliza Dushku, ka komplimetuar vajzat shqiptare publikisht, duke i cilësuar ato si më të bukurat në botë. Në fakt, vajzat shqiptare janë cilësuar gjithnjë të tilla, por kryesisht nga meshkujt, ndaj këtë herë, lajmi është që Eliza bëhet shembull solidarizimi mes vajzave, duke mos e ndjerë aspak xhelozinë që karakterizon zakonisht këtë gjini. Dhe, thënë kjo nga një vajzë e bukur si Eliza, e cila për punën që bën, ka parë me mijëra vajza të tjera të bukura me kombësi të ndryshme, nuk mund të mos e marrësh seriozisht këtë fakt.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.