Alban Skënderaj: Mezi e pres lindjen e vajzës!

Intervista - - JAVA VIP -

Edhe çifti Alban Skëndëraj dhe Miriam Cani po presin fëmijën e tyre të parë, që gjithashtu do të jetë vajzë. Por Albani duket se është ai më i paduruari për të njohur fëmijën e tyre të parë dhe ka postuar edhe një foto të barkut të Miriamit shoqëruar me fjalët: “E adhuroj çdo ditë e më shumë princeshën time të vogël”. Çifti Alban dhe Miriam do të bëhen prindër për herë të parë dhe kjo është njëra ndër ndjesitë më të bukura e më magjike që një çift mund të përjetojë, ndaj urojmë që gjithçka të shkojë mbarë për ta dhe për “princeshën” e tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.