Poezia juaj...

Intervista - - POSTA -

Izet S. Çulli Hidhet nga një buzë e lartë Bie në një pellg me baltë Dhelpra shkon në punë të vet Kërkon ndihmë lepuri i shkretë Ngeli dhelpra e habitur I doli dreka e habitur Shkon te lepuri me vrap Të gjorin nga gryka e kap Nga balta e nxori pa mundim Dhe e çoi te një burim Si e lau dhe e pastroi Me mishin e lepurit drekën shtroi Nga balta mund të të nxjerrë miku Mund të të nxjerrë edhe shoqëria Nga balta të nxjerr edhe armiku Por vetëm për interes të tija...

Gjokë Shkurtaj Vlorë Prandaj edhe kurrë nuk thuhet, kurrë Sepse është shpirti që udhëheq Çirru më pas, bëj zemrën gur Mallko e shaj me djaj e dreqë! Më fal që s’mundem të t’gënjej Vërtet nuk di çfarë ndodh me mua Pse dreqin vallë ajo që ndjej Është më e fortë nga ajo që dua?!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.