Dyshoj se vëllai im është homoseksual...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Ka diçka që nuk shkon te vëllai im dhe nuk di ç’të bëj...

- Si thua sikur ta nisësh me një bisedë të qetë me vëllain tënd? Fjolla Fleur. - Vrite fare. Lutaj Aurel. - Është në një moshë delikate dhe nuk e di se çfarë do. Ndoshta nuk është homoseksual, thjesht ka dashamirësi ndaj shokut të vet. Të gjithë në atë moshë kanë shoqëri të ngushtë. Fol me të, tregoji se i ka të rreme nëse mendon se ka ndjenja. Tregoji drejtimin e duhur. Lina

- Ai do një dru të mirë. Mendoj se duhet t’i tregosh familjes sa nuk është vonë, që t’i japin një dru të mirë që ta marrë vesh se ajo nuk është sëmundje dhe të kthehet në rrugë të drejtë. Edhe familjes së djalit tjetër, duhet t’i tregoni. Të isha unë do ta ktheja njeri vëllain. Altini.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.