Anjeza Branka tregon të pasmet në Paris!

Intervista - - JAVA VIP -

Këngëtarja Anjeza Branka është pa diskutim njëra ndër këngëtaret më seksi dhe me linjat trupore më të mira, aq sa shpesh kur bëhet fjalë për një trup të ukur, ajo merret si shembull. Dhe Anjeza është shumë koshiente për këtë fakt ndaj edhe nuk humbet sa herë mundësinë për ta treguar trupin e saj kryesisht nëpër rrjete sociale. Dhe vendi i fundit ku këngëtarja ka vendosur të tregojë të pasmet është Parisi, vendi ku është duke qëndruar aktualisht. Nuk kishim dyshime se edhe të pasmet e Anjezës do të ishin në formën e tyre më të mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.