Gjithçka për çokollatën

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Janë të pakta ushqimet që evokojnë kaq shumë pasion se ky ushqim i shijshëm. Në folklorin e kulturave të shumta thuhet se konsumimi i çokollatës të shton besimin, shëndetin, fuqinë dhe pasionin seksual. Dikur ajo u rezervohej vetëm mbretërve, ndërsa në kohën tonë është bërë shumë popullore dhe mund të themi se është edhe e shëndetshme. Ja disa gjëra që nuk i dinit për të. kane u dërgonte kokrra kakaoje trupave në front. Në ditët e sotme, ushtria amerikane ka futur çokollatat në racionet e ushtarëve. Çokollata ka vajtur deri në hapësirë, si pjesë e ushqimit të astronautëve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.