Poezia juaj...

Intervista - - POSTA -

Izet S. Çulli Ç’faj kam unë i shkreti, Që veç për dashurinë tënde Më iku jeta! Nëse s’ju pëlqej Ç’duhet të bëj, më thoni, Se ndarjen të dy e ndiejmë, Dhe njëri-tjetrin, tani, Se pëlqejmë, e urrejmë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.