Fjalëkryq, lojra, zbavitje

Intervista - - ZBAVITJE -

bëjnë. Policët i tregojnë hallin që i ka zënë dhe fshatari u përgjigjet:

- Po pse nuk bëni kështu? Njëri të marrë kalin e kuq, kurse tjetri të bardhin!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.