Marina dhe ish-banorët

Intervista - - TELEVIZON -

Cili nga ata... ...po bën të pamundurën për të dalë në media?

- Të pamundurën për të dalë në media, besoj se po e bën Tea.

...vazhdon të jetë ashtu siç ka qenë në shtëpi?

- Fabiani është ai që siç ka qenë brenda, është edhe jashtë.

...të ka treguar me sjelljen e tij se në fakt, është krejt ndryshe nga ç’e kishe menduar?

- Milena në fakt më ka befasuar, pasi mendoja se ishte mendjemadhe, por më doli një vajzë shumë e thjeshtë. ...është tashmë miku yt më i mirë? - Miqtë e mi më të mirë janë Eleonora dhe Stiliani. ...po armiku më i keq? - Armiq nuk kam.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.